Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Apartamenty Oleńka - Ustka 250 m od plaży

Adres obiektu Sprzymierzeńców 31, 76-270 Ustka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Grzesiek
Dodano: 2018-05-25
Pobyt od: 2018-04-28 do 2018-05-06 IP: xxx.118.138.229
 
 
   

Super miejsce- tanio, wygodnie, czysto i stylowo. Bardzo dobra Lokalizacja - niby na uboczu ale w centrum miasta, wszędzie blisko, na plażę, promenade, sklepów, placu zabaw głównej ulicy. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu!


 
 

Edek Kłączyński
Dodano: 2018-04-27
Pobyt od: 2017-07-01 do 2017-07-15 IP: x.226.108.196
 
 
    

Super obiekt. Tak jakbym mieszkanie wynajął. Samo centrum Ale spokój i cisza. Blisko morze, sklepy i restauracje. 2 tygodnie w takich warunkach mijają bardzo przyjemnie i niestety szybko. W razie niepogody jest co robic. Dla dzieci blisko plac zabaw. Polecam!


 
 

Beata
Dodano: 2018-04-24
Pobyt od: 2017-07-08 do 2017-07-15 IP: xx.187.133.203
 
 
  

Spędziłam z rodziną tydzień w apartamentach Oleńka i mogę polecić w 100%. Czysto, apartamenty w pełni wyposażone, każdy z kuchnią (co moim zdaniem jest istotna sprawa jadąc na wakacje z dziećmi), super lokalizacja, wszędzie blisko a jednocześnie w dość spokojnej części miasta, no i cena naprawdę niska jak na tak wysoki standard. POLECAM!!!


 
 

Justyna
Dodano: 2017-01-02
Pobyt od: 2016-12-27 do 2017-01-01 IP: xx.16.11.243
 
 
    

Skorzystaliśmy z Spartamentu Oleńka parę dni byliśmy b.miło zaskoczeni obsługą,czystością . Jeździmy czesto z mężem i czasami z dziećmi nad nasz Bałtyk ale ten apartament wypadł najlepiej. Godny polecenia.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Ustka w przewodniku

Bursztynowy Bałtyk, czyli gdzie i kiedy szukać bursztynu

Bursztynowy Bałtyk, czyli gdzie i kiedy szukać bursztynu

Trwa właśnie najlepszy sezon dla wielbicieli wypoczynku nad Bałtykiem w ciszy. Spacery brzegiem morza można połączyć z poszukiwaniem bursztynów.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie